Για να έχετε πλήρη δικαιώματα στο φόρουμ μας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος .
Δεν είστε συνδεδεμένος παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή που είναι δωρεάν .

Προσφορά Φυτών Anubias

Μοιραστείτε
avatar
MISIRLIS-AQUARIUM

Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2016

default Προσφορά Φυτών Anubias

Δημοσίευση  MISIRLIS-AQUARIUM Την / Το Κυρ Οκτ 23 2016, 23:30

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ και καλώς σας βρήκα!!!
Από δω θα ενημερώνεστε για διαθεσιμότητες Φυτών και διάφορες άλλες Προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Τα παρακάτω Φυτά μπορούν να μπουν σε ενυδρείο με ψάρια Αφρικής και τα μέλη του Φόρουμ που είναι κατοχοι της "Κάρτας Μέλους" θα έχουν έκπτωση -10% απο τις αναγραφόμενες τιμές της λίστας
*Αναλυτική περιγραφή καθώς και φωτογραφίες των παρακάτω φυτών μπορείτε να βρείτε πατώντας στο παρακάτω link*


https://www.facebook.com/misirlisaquarium/

1 ->   2 ->  

3->         4 ->      

1 ) Anubias Barteri var. Barteri Τιμή: 6,80 €      Είναι ένα φυτό χαμηλών απαιτήσεων. Μεγαλώνει περισσότερο σε μέγεθος από τις Anubias barteri var. nana όμως έχει τι ίδιες απαιτήσεις. Οι Anubias barteri διαφέρουν στο μέγεθος και στο σχήμα των φύλλων. Όπως και τα υπόλοιπα είδη Anubias, είναι καλύτερα να τοποθετείται σε σκιερό μέρος για να περιορίζεται η ανάπτυξη της άλγης στα φύλλα. Επίσης είναι κατάλληλο για terrariums και paludarium. Τα χορτοφάγα ψάρια δεν την τρώνε γιατί τα φύλλα της είναι πολύ σκληρά γι αυτά.
                                 

2 ) Αnubias Heterophylla Τιμή: 6,80 €         Η heterophylla Anubias είναι κατάλληλη για ψηλά ενυδρεία, το στέλεχος του φύλλου μπορεί να φτάσει έως και 66 εκατοστά, ενώ τα φύλλα μπορεί να φτάσουν έως και 38 cm μήκος και 13 cm πλάτος.
Αυτό, όπως και τα περισσότερα είδη Anubias, είναι πολύ ανθεκτικό είδος, απαιτεί πολύ λίγο φώς, και είναι πολύ επιεικής στις συνθήκες που υπάρχουν στο ενυδρείο. 


3 ) Anubias Congensis  Τιμή: 6,80 €       Μέχρι πρόσφατα ήταν σχεδόν άγνωστο είδος Αnubias που γινόταν εισαγωγή από τη Δυτική Αφρική, σύντομα έγινε γνωστό στα φυτεμένα ενυδρεία με κιχλίδες.
Όπως και άλλα είδη Anubias, αυτή η ποικιλία είναι ανθεκτική, σχετικά χαμηλών απαιτήσεων και με πολυ σκληρά καταπράσινα φύλλα


    5 ->    7 ->

4 ) Anubias Hastifolia Τιμή: 6,80 €         Η Αnubias hastifolia έχει φύλλα σε σχήμα βέλους και δίνει μια δραματική εικόνα σε οποιoδήποτε aquascape. Η Anubias hastifolia έχει επίσης μεγαλύτερα κοτσάνια από τα άλλα είδη Anubias.
Ο συνδυασμός των κοτσανιών και των μοναδικών φύλλων δίνει σ αυτό το φυτό μια πιο έντονη εμφάνιση όταν τοποθετείται μέσα σε άλλα φυτά στο ενυδρείο. Όπως και τα άλλα είδη Anubias αυτή η ποικιλία είναι ανθεκτική και κατάλληλη για όλα τα φυτεμένα ενυδρεία.


5 ) Anubias Barteri var. Nana Τιμή:6,00 €         Η Anubias barteri var. nana είναι ένα ελκυστικό φυτό και αναπτύσσεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Μεγαλώνει αργά και τα φύλλα του ζουν για πολλά χρόνια δίνοντας τη δυνατότητα στην άλγη να εγκατασταθεί πάνω του. Μπορεί επίσης να δεθεί πάνω σε πέτρα ή σε ρίζα-ξύλο.
Αν φυτευτεί στο υπόστρωμα το ρίζωμα δεν πρέπει να καλύπτεται γιατί μπορεί να σαπίσει. Συχνά βγάζει λουλούδια στο ενυδρείο


6 ) Anubias Petite Τιμή: 7,80 €

7 ) Anubias Barteri ‘Coffeefolia’ Τιμή: 7,60 €         Αυτό το ξεχωριστό είδος Anoubias έχει σκούρο πράσινο χρώμα φύλλα αλλά τα νεαρά φύλλα που θα βγουν έχουν καφέ απόχρωση. Πρόκειται για φυτό μεσαίας ζώνης, αργής ανάπτυξης και δεν πρέπει ποτέ να φυτεύουμε τις ρίζες του στο υπόστρωμα.

   9 ->   10 ->

11 ->

8 ) Microsorum Pteropus Petite Τιμή: 7,80 €

9 ) Microsorum Pteropus Τιμή: 6,80 €        Πρόκειται για φτέρη του νερού που θα πρέπει να δέσουμε σε κάποιο ξύλο η πέτρα με μια πετονιά μέχρι να πιαστεί μόνο του. Αν το φυτέψουμε στο βυθό θα πρέπει να προσέξουμε να μη καλύψουμε τον κορμό του (το οριζόντιο ρίζωμα) αλλιώς θα σαπίσει. Είναι εύκολο να το πολλαπλασιάσουμε κόβοντας απλά το οριζόντιο ρίζωμα του. Είναι πολύ σκληρό φυτό που ευδοκιμεί σε όλες τις συνθήκες. Τα μαύρα στίγματα κάτω από τα φύλλα του είναι σποριάγγεια (όργανα αναπαραγωγής) και όχι σημάδια ασθένειας του φυτού όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν.

10 ) Microsorum Pteropus ‘Narrow’ Τιμή: 6,80 €         Το Microsorum pteropus έχει πολλές και νέες ποικιλίες που παράγονται εύκολα. Το Microsorum pteropus ‘Narrow’ έχει πιο στενά φύλλα που μεγαλώνουν σε πιο ακανόνιστη γωνία σε σχέση με το Microsorum pteropus. Εύκολα πιάνεται σε ξύλα η σε πέτρες. Είναι κατάλληλο και για μικρότερα ενυδρεία.

11 ) Microsorum Τrident Τιμή: 6,80 €         Είναι ένα εύκολο φυτό όπως όλα τα είδη της οικογένειας microsorum. Έχει στενότερα φύλλα από το pteropus και το narrow, αναπτύσσεται αργά και δένεται πάνω σε ξύλα.

12 ->           13 ->        


12 ) Crinum Thaianum Τιμή:7,80 €      Το Crinum thaianum είναι ένα ιδιαίτερο φυτό-βολβός που ανήκει στην οικογένεια των κρίνων. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις εκτός από το ότι χρειάζεται αρκετό χώρο διαθέσιμο στο ενυδρείο.
Όταν το φυτό ωριμάσει μερικές φορές ανθίζει στην επιφάνεια με ένα κομψό, αρωματικό άνθος κρίνου. Τα χορτοφάγα ψάρια δεν το πειράζουν καθώς έχει σκληρά φύλλα.


13 ) Crinum Natans Τιμή: 7,80 €           Είναι ένα πολύ όμορφο βολβοειδές φυτό με σκούρο-πράσινα φύλλα. Το φυτεύουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι ορατός ο βολβός του κατά τα τα 2/3.
Όταν αναπτυχθεί αρκετά σχηματίζει μικρούς βολβούς δίπλα στο μητρικό βολβό και μ αυτό τον τρόπο πολλαπλασιάζεται και βγάζει ένα βλαστό στην επιφάνεια του νερού με ένα πολύ όμορφο και αρωματικό λουλούδι. Δε τρώγεται από τα φυτοφάγα ψάρια.


Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 5 ευρώ και βαρύνουν τον παραλήπτη.
Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ .
Η παραγγελία σας μπορεί να περιλαμβάνει φυτά ή οποιοδήποτε άλλο προιόν ενυδρείου (π.χ. τροφές, φίλτρα, υποστρώματα, αξεσουάρ κλπ).
Η αποστολή θα γίνετε με Γενική Ταχυδρομική. Χρειάζεται μια μέρα για Αθήνα και 2 μέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση τα φυτά θα φτάσουν στα χεριά σας σε άριστη κατάσταση!
Τα φυτά θα συσκευαστούν σε φελιζόλ , με ταμπελάκι με την ονομασία του κάθε φυτού.


Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΜΥΣΙΡΛΗΣ AQUARIUM & PET
Κονδυλάκη 74, Ηράκλειο Κρήτης
Τ.Κ 71305
Τηλ: 2816-007280, Κιν: 6944778043
Email: gm.aquarium_pet@yahoo.gr
Facebook: https://www.facebook.com/misirlisaquarium/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/8316...?ref=bookmarks

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ Ιαν 20 2019, 02:17